ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

بهبودیافتگان کرونا باز هم مبتلا می‌شوند؟

یک متخصص بیماری‌های عفونی گفت: معمولاً در عفونت‌های ویروسی دستگاه تنفسی فوقانی این طور است که وقتی فردی یک بار مبتلا می‌شود، دیگر بیماری تکرار نخواهد شد و یک ایمنی برای فرد ایجاد می‌شود، البته مواردی از ابتلای مجدد به کرونا نیز گزارش شده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۵ - ۱۹ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 08
کد خبر: ۷۳۳۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود امیری یک متخصص بیماری‌های عفونی در پاسخ به این پرسش که «آیا فردی که یکبار مبتلا به کرونا شد باز هم امکان ابتلای مجدد وی وجود دارد؟»، اظهار کرد: معمولاً برای عفونت‌های ویروسی دستگاه تنفسی فوقانی رسم بر این است که وقتی ویروس یکبار بیماری را درگیر می‌کند و فرد مبتلا می‌شود، دیگر بیماری تکرار نخواهد شد و یک ایمنی برای فرد ایجاد می‌شود.

 

وی ادامه داد: البته باید بدانیم مواردی از ابتلا مجدد به کرونا در ماه‌های اخیر در افرادی که قبلا مبتلا شده بودند گزارش شده، این موضوع در واقع به ما می‌گوید که ممکن است این بیماری عفونت مجدد داشته باشد؛ اما خوشبختانه موارد ابتلای دوباره افرادی که این بیماری را تجربه کردند، بسیار نادر است.

 

امیری افزود: با توجه به این موضع نیز به همه افراد توصیه می‌کنیم بعد از ابتلا به این بیماری و بهبودی، حتماً رعایت نکات بهداشتی لازم مانند شستن دست‌ها، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک را داشته باشند.

 

متخصص بیماری‌های عفونی بیان کرد: در عمده افرادی که حس بویایی و چشایی خود را از دست می‌دهند این حس‌ها حداکثر تا دو ماه باز برمی‌گردند، اگر این زمان برگشتن حس در برخی افراد بیشتر شد باید با یک متخصص گوش، حلق و بینی مشورت کنند اما این حس‌ها در عمده این افراد خود به خود بر می‌گردد.

 

وی افزود: به نظر می‌رسد داروی عمده‌ای که این حس بویایی و چشایی را برگرداند تا به حال وجود ندارد./ ایسنا


ارسال نظر
آخرین اخبار